Cremes que volen la teva pell

Si no les teniu totes utilitzant productes químics per a la vostra pell, hi ha altres opcions. Trobar productes 100% naturals i ecològics és bastant difícil, però almenys hi ha algunes marques que aposten per una altra manera de produir cremes que encaixa dins del denominador cosmètica natural. Una d’elles és Una mariposa vuela, la línia més jove d’Ama-pola, cremes fetes amb un alt percentatge de productes naturals i ecològics, amb missatges molt optimistes i un disseny ben cuidat.

Ecocrema facial Una mariposa vuela

Ecocrema facial Una mariposa vuela

La cosmètica natural és aquella en què s’utilitzen un 90% de matèries primes naturals d’origen no animal, és a dir vegetal o mineral, i no inclou substàncies que malmeten la pell i la salut. Aquestes matèries primes han patit el menor número possible de transformacions en processos de refinat per mantenir al màxim la seva composició i propietats originals. A més, en el procés d’elaboració no han patit una disminució de les seves propietats i s’han transformat en productes sans i efectius.

Crema de llavis natural Una mariposa vuela

Crema de llavis natural Una mariposa vuela

Darrere de les cremes d’Una mariposa vuela, marca que es presenta com a cosmètica fresca per a gent optimista, una declaració d’intencions que es confirma amb els missatges inscrits a cada envàs, hi ha el Taller Amapola, situat a San Cristóbal de Segovia, i lloc de referència de la cosmètica ecològica, que comercialitza la firma del mateix nom, Ama-pola,  i totes tenen certificat ecològic IMO/Vida Sana, que és un segell independent de l’Institut d’Ecomercat suís i l’Associació Vida Sana. Les podeu trobar a la seva botiga online, i també al carrer Bòria, al Born de Barcelona, on tenen l’única botiga pròpia d’Espanya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s