Thinking MU vesteix vides intenses i respectuoses

Si en sentir Thinking MU penseu en una vaca, no aneu tan equivocats, perquè Mu era un intrèpida gosseta que s’assemblava a una vaca, segons ens explica Pepe Barguñó, un dels creadors d’aquesta firma de samarretes orgàniques per a home i dona, que transmeten amb cada peça la manera de viure de l’equip que hi ha al darrere: intensa, natural i respectuosa.

MU són Pepe Barguñó i Miquel Castells, els herois que el 2009 van fer ressorgir de les cendres la firma Intrèpida Mu, tan agosarada com per crear una línia de samarretes eco l’any 2006, en un país on aquesta etiqueta no s’havia cosit mai, o ben poques vegades. Aquell fracàs els va servir per tornar-se a aixecar i intentar-ho amb un potent aprenentatge a les espatlles, que els està donant bons resultats.

Col·lecció primavera-estiu de Thinking MU

Col·lecció primavera-estiu de Thinking MU

Thinking són Carlos Cortadellas i Alex Arenas, els dissenyadors gràfics de l’estudi Thinketing, que converteixen les samarretes de cotó orgànic, importat de l’Índia i el Perú amb certificació GOTS, en peces que no us voldreu treure, no només pel seu delicat tacte i qualitat, sinó pel disseny desenfadat, fresc i positiu, que han convertit a Thinking MU en una marca desitjada.

Des de tallers locals (Mataró i Igualada), la col·lecció primavera-estiu ja ha arribat a les botigues de Catalunya, Espanya i arreu del món, com el Japó i els Estats Units, que comparteixen el seu esperit. Bicicletes, bigotis, barbes, platja, petons, lentitud, cervesa, nuesa, ball, felicitat. Aquesta és l’actitud que transpiren les samarretes Thinking MU per a la nova temporada, sense oblidar el tronc, símbol de la marca.

Col·lecció primavera-estiu, Thinking MU

Col·lecció primavera-estiu, Thinking MU

Com cada any, també han dissenyat una col·lecció per a Natura, que la trobareu a un preu més reduït, que no arriba als 20 euros, i està fabricada al lloc d’orígen del cotó per poder ajustar els preus, però en tallers compromesos amb el comerç just. Aquesta és una col·laboració que fan cada primavera per arribar a un públic més ampli, i són tants els admiradors de Thinking MU que les samarretes volen. Així que si en voleu una, ja hauríeu de començar a passar.

Els aires els bufen de cara, i Pepe Barguñó ens ha avançat que la primavera del 2015 ampliaran la gama de productes, amb motxilles, roba interior i bambes. Serà el moment d’obrir la primera botiga Thinking MU a Barcelona, cap al juny de l’any que ve. Aquesta marca, que treballa de forma respectuosa i ètica, no només amb els teixits i els tints, sinó també aplicant aquests criteris a les etiquetes i tot el paper que utilitzen, fetes en un taller de paper artesà reciclat, la podeu comprar a la shop online, o consultar tots els punts de venda en el seu web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s