Susi Sweet Dress dóna una puntada personal al vintage

Si us agrada el vintage, apunteu a l’agenda un mercat imminent que no us podeu perdre, el de Susi Sweet Dress, que serà els propers 14 i 15 de març a la Casa Capell, a la Rambla del Prat de Barcelona. La Susana Bas, una actriu apassionada per la moda de dècades enrere, selecciona i personalitza peces de roba que troba en mercats europeus, i els converteix en dissenys únics molt femenins, amb patronatges que s’ajusten a totes les corbes.

Els seus mercats, que mai se sap quan seran fins que la Susanna fa córrer les dates a través de l’eficient mètode del boca-orella i el més expansiu de les xarxes socials, són un gran aparador de vestits, alguns cenyits a la cintura, d’altres amb caiguda ampla, en què s’hi troben des dels estampats més acolorits fins als més foscs i sobris.

Vestits vintage SusiSweetdress

Vestits vintage Susi Sweet Dress

Per a què completeu els vostres outfits, també hi trobareu faldilles, bruses i complements, com cinturons, mocadors o braçalets, de la mateixa procedència i recosits per rematar-los amb la seva dolça puntada. En aquesta propera edició no hi faltaran faldilles de plecs, bruses de ratlles, vestits estampats o monocolor, i camises de quadres. Si no us voleu perdre res del que fa, seguiu la seva pàgina de Facebook

Us avancem que, a més de 800 vestits vintage únics, també hi haurà a la venda la bijuteria de Fauna y Flora, el treball artesà d’una parella de Barcelona que encaixa molt bé amb el mercat. A  més, hi seran els complements per a bebè de LittleLia, creats a mà per la Beth, i les veus de Les Marshmallows, que transporten als anys quaranta a ritme de swing, posaran animació a aquest esdeveniment, que, més que un mercat, és una festa.

Bruses vintage de SusiSweetdress

Bruses vintage de Susi Sweet Dress

La Susanna va convertir la seva afició en una emprenedoria i, a la vegada, en un bon exemple de l’upcycling aplicat a la moda. Ella recorria mercadets europeus buscant roba vintage, i amb l’ajuda de la seva mare, costurera de les d’abans, se’ls cenyia al seu gust. Va començar compartint les seves troballes amb les amigues i, veient l’expectació que generava i com els vestits volaven, va decidir anar més enllà i crear SusiSweetdress.

La roba es ven en els mercats i a les pop-up que munta, que sempre acompanya amb música, activitats per als nens, una copeta de cava, cervesa i alguna cosa per picar. Però també ofereix el que ella anomena Experiències Susi Sweet Dress, sessions per a grups d’amigues, amb cita prèvia, en el seu estudi de l’Eixample barceloní, on podreu triar els vostres vestits sense presses i amb la companyia que escolliu.

Faldilles de plecs de SusiSweetdress

Faldilles de plecs de Susi Sweet Dress

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s