Maians actualitza les sabates d’abans

El barri de la Barceloneta va ser, segles enrere, una illeta amb el nom de Maians, el mateix que ara porten les sabates fetes a mà que dissenya Alfonso de la Fuente inspirant-se, sobretot, en aquest pintoresc barri, on es barregen artistes, pescadors i comerciants amb el variat públic cosmopolita de Barcelona, un ambient que li ha permès actualitzar sense prejudicis les sabates d’abans.

Nova col·lecció Maians

Nova col·lecció Maians

Maians, una firma barcelonina que aposta per la producció de proximitat i ja té dues botigues pròpies a la ciutat, al carrer de la Princesa (Born), i al carrer Elisabets (Raval), acaba de presentar la col·lecció primavera-estiu, que redefineix calçat clàssic d’home i dona amb colors més estiuencs i frescos troquelats.

Es fabriquen a Arnedo, un petit poble de La Rioja de llarga tradició sabatera, i seguint el que ells anomenen ‘sole revival’, la utilització de mètodes de producció centenaris, recuperant alguns instruments que havien caigut en desús, com els motlles desenvolupats fa dècades amb què fan les soles de les sabates.

Nova col·lecció de Maians

Nova col·lecció de Maians

Sempre amb materials locals, les Maians estan fetes amb cautxú vulcanitzat, que és un sistema pel qual s’escalfa el cautxú amb sofre, amb la finalitat de fer-lo més dur i resistent. El resultat és un producte de bona qualitat, amb un disseny de carrer, que converteix cada petjada en un pas més cap a l’enriquiment del teixit productiu de proximitat.

Amb la voluntat que l’embalatge tingui vida més enllà de la compra, Maians ven les sabates amb una caixa plàstica reutilitzable, amb una forma ideal per no llençar-la i donar-li altres usos. Com a homenatge a la Barceloneta i a tots els que hi han viscut, cada model porta noms tan il·lustratius del barri com Sisto, Domingo o Bartolo.

Nova col·lecció Maians

Nova col·lecció Maians

Anuncis

2 responses to “Maians actualitza les sabates d’abans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s