Per als homes que es volen distingir

Si ja costa trobar moda sostenible entre tant aparador fugaç, encara és més difícil trobar roba per a home feta amb criteris slow fashion. Per això volem parlar de Sense Nu, la marca de roba masculina d’Oriol R. García: moda ecològica, ètica i de sastreria artesanal, confeccionada al seu atelier de Madrid i al taller social Apramp, que dóna feina a dones en risc d’exclusió social.

Samarreta i pantalons de Sense Nu

Samarreta i pantalons de Sense Nu

L’Oriol, d’arrels catalanes, va començar Sense Nu com una marca de moda convencional, on pretenia bolcar les seves inquietuds i formació en art i disseny, però aviat es va convertir en una firma sostenible en descobrir, i rebutjar d’immediat, els mecanismes i mètodes de producció dels tallers i empreses que no es preocupen per la seva petjada ambiental.

Des de maig del 2012, quan va presentar la primera col·lecció, s’esmera en fer un bon producte, de disseny eficaç, pràctic i amb estil propi, fugint de les propostes comercials, que ofereixen un ritme de novetats que qualifica de corrosiu. En lloc de guiar-se per estacions, cataloga les seves peces per temperatura, i va afegint conjunts de forma contínua, mentre altres desapareixen o es van transformant.

Caçadora, samarreta i pantalons de Sense Nu

Caçadora, samarreta i pantalons de Sense Nu

Té una col·lecció en estoc, on veureu que predomina la roba casual, pantalons, camises, samarretes i caçadores, sempre amb algun tret distintiu que es nota sobretot en les butxaques, solapes i acabats. Si no trobeu la vostra combinació perfecta de model i color, li podeu fer un encàrrec a la carta, i si voleu distingir-vos amb un plus d’exclusivitat, també us farà un vestit a mida.

A més d’apostar per la sostenibilitat, el seu compromís també és amb la transparència, i en el seu web té desglossat el preu de les seves peces: 33% material i confecció, 33% disseny, patrons, tall, mostrari i gestió de marca i 33% distribució, venda i comunicació. Té dues botigues a Madrid, al seu propi estudi Sense Nu i a Biocottoniers, però també podeu comprar els seus dissenys a la nova plataforma MTS, un portal de referència del que ja us hem parlat.

Pantalons, samarreta i camisa de Sense Nu

Pantalons, samarreta i camisa de Sense Nu

Pantalons, samarreta i camisa de Sense Nu

Pantalons, samarreta i camisa de Sense Nu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s